Totul este făcut pe repede înainte în cazul meu, afirmă Elena Udrea

14

Deputatul Elena Udrea afirmă că totul este făcut pe „repede înainte” în cazul său, aducând ca exemple cele opt cereri de arestare preventivă și începere a urmăririi penale formulate de procurorii DNA împotriva sa, dar și zeci de acuzații „total nefondate”.

„Opt cereri de arestare preventivă și urmărire penală în două săptâmâni formulate de procurori împotriva mea, dintre care trei în numai două ore! Nu există, se pare, un infractor mai mare în România! Totul este făcut pe repede înainte. Zeci de acuzații total nefondate. Numai denunțurile frauduloase ale unor persoane suspectate de fapte ilegale. Toți cei implicați, chiar dacă fac presiuni dovedite asupra martorilor, sunt liberi. Arestați, doar cei care nu au fost de acord să formuleze acuzații la adresa mea! Nu mai bine mă ard pe rug decât să mai jucăm acest teatru absurd?”, a scris Udrea, marți seară, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si:  Dosarul Microsoft: Gheorghe Ştefan neagă în continuare că ar fi primit bani

Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit pentru miercuri, ora 8,00, termenul pentru judecarea cererii DNA de arestare preventivă a fostului ministru al Dezvoltării Elena Udrea, acuzată de luare de mită în dosarul „Gala Bute”.

Elena Udrea a fost arestată preventiv pe 11 februarie, la cererea procurorilor DNA. Pe 17 februarie instanța a admis contestația formulată de fostul ministru împotriva deciziei de arestare preventivă, urmând ca Elena Udrea să stea în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata