Udrea: Mă uit cum o mulţime de bărbaţi afirmă acum că nici nu respirau dacă nu îi lăsam

9

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri, că este dezamăgită de faptul că există mulți oameni care nu au curajul să își asume lucrurile pe care le-au făcut și sunt bărbați care afirmă că „nici nu respirau” dacă nu îi lăsa ea.

Declarația a fost făcută la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, după ce Udrea a participat la procesul în care DNA solicită arestarea ei preventivă în dosarul „Gala Bute”. Instanța a rămas în pronunțare în acest caz.

„Nu sunt cu ochii înlăcrimați, dar este trist să vezi că lucrurile pe care le-ai făcut cu bună-credință sunt puse sub semnul întrebării de oameni din jurul tău care au fost acolo și știu exact cât am făcut și câte aș fi dorit să schimb. (…) Sunt dezamăgită de faptul că o mulțime de oameni nu au curajul să își asume lucrurile pe care le-au făcut. Mă uit cum o mulțime de bărbați afirmă acum că nici nu respirau dacă nu îi lăsa să respire Elena Udrea”, a spus ea.

Citeste si:  8 aeroporturi din România închise, ca urmare a norului de cenuşă provenit din Islanda

Întrebată dacă a existat corupție la nivelul subalternilor săi din Ministerul Dezvoltării, Udrea a declarat: „În 2010, am spus, la o conferință publică, constructorilor să meargă la DNA dacă cineva le cere șpagă în minister, să meargă la DNA dacă cineva invocă numele meu în fața lor, dacă cineva invocă numele unei firme care ar avea legătură cu mine, pentru că aceste lucruri sigur nu sunt adevărate sau, dacă este vorba de a li se cere șpagă, desigur lucrul ăsta trebuie să fie reclamat DNA-ului. Aveam informații că se întâmplau lucrurile acestea în general”.

Udrea a recunoscut că în calitate de politician a făcut unele greșeli, însă susține că a fost un ministru bun.

Citeste si:  Şefa Secţiei de Oncologie a demisionat din funcţia de coordonator al programului naţional în Spitalul Judeţean Sibiu

Ea a refuzat să comenteze despre vizita pe care i-a făcut-o fostul președinte Traian Băsescu. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata