Ponta: E o mare suferinţă să văd că sora şi mama sunt linşate mediatic doar ca să fiu eu lovit politic

Premierul Victor Ponta a acuzat joi, 26 februarie, într-o postare pe pagina sa de socializare, linșajul mediatic la care sunt supuse mama și sora sa, afirmând că acest lucru se întâmplă doar pentru ca el să fie lovit politic.

”Este o mare suferință pentru mine să văd că sora și mama mea sunt linșate mediatic doar ca să fiu eu lovit politic. Le iubesc și o să le fiu alături toată viața așa cum îmi sunt și ele, și aș vrea să am și eu și surorile mele tăria de caracter și echilibrul pe care mama le-a dovedit în toți cei 72 de ani ai ei!”, a scris Ponta pe Facebook.

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Herțanu, a fost audiată joi timp de două ore la DNA Ploiești în dosarul în care soțul ei, Iulian Herțanu, a fost arestat preventiv săptămâna trecută.

Citeste si:  Ion Iliescu despre stenogramele Voicu: Înregistrări cum făcea securitatea pe vremuri cu microfoane pe sub masă la restaurant

La ieșire, aceasta le-a spus jurnaliștilor că a avut „ceva de recuperat”, după care s-a urcat într-un taxi și a plecat.

Iulian Herțanu este urmărit penal pentru constituire de grup infracțional organizat, deturnare de fonduri europene și evaziune fiscală în legătură cu un contract pe fonduri europene privind extinderea rețelei de canalizare în orașul prahovean Comarnic.

În același dosar sunt urmăriți penal sub control judiciar deputații Vlad Cosma și Sebastian Ghiță, președintele Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, fostul consilier județean Mihail Coman, omul de afaceri Liviu Munteanu, dar și directorul de producție al SC Hidro Prahova, Iuliu Virgiliu Roman.

Citeste si:  Deputatul Sebastian Ghiţă, sub control judiciar, susţine că nu a beneficiat de pe urma lui Herţanu

De asemenea, au mai fost arestați preventiv omul de afaceri Vladimir Ciorbă și directorul de la SC Grossmann Engineering Group, Ilie Drăgan. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: facebook.com/victor.ponta

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close