Bilete cu preţ redus, până pe 8 martie, la concertul David Bisbal

Biletele pentru concertul David Bisbal din 18 martie vor putea fi achiziționate, până pe 8 martie, cu reducere de 20% față de prețurile inițiale, informează organizatorii evenimentului, într-un comunicat .

Oferta este disponibilă atât pe platformele online www.ticketnet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, cât și în magazinele Inmedio, Germanos, Diverta, TUI Travel Center, librăria Mihai Eminescu și la casa de bilete a Sălii Palatului.

Cântărețul de muzică latino David Bisbal va aduce la București, în cadrul show-ului „Tu Y Yo”, melodiile sale de succes dintre care nu vor lipsi „Buleria”, „Digale” sau „Corazon Latino”.

Citeste si:  Tenorul Jose Carreras va concerta în România pe 26 noiembrie

„În 11 ani de carieră, David Bisbal a devenit unul dintre cele mai celebre nume din industria muzicală latino la nivel internațional. A vândut peste 5 milioane de discuri, a avut șapte turnee internaționale și peste 600 de concerte în jurul lumii. A câștigat peste 60 de premii muzicale printre care două Grammy și Cel Mai Bun Artist Spaniol din Lume”, se arată în comunicat.

Sursa citată adaugă că ultimul său album, „Tu y Yo”, lansat în luna martie a acestui an, a debutat direct pe locul 1 în 14 țări, devenind Best Seller-ul anului în Spania și depășind recorduri de vânzări în prima săptămână de la lansare.

Citeste si:  Lufthansa ar putea avea nevoie de mai mulți bani anul viitor

(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata