Elena Udrea: Confruntările vor dovedi caracterul mincinos al susţinerilor denunţătorilor

Fostul ministru Elena Udrea afirmă, joi, 19 martie, într-o postare pe Facebook, referindu-se la confruntările care vor avea loc în dosarul ”Gala Bute”, că acestea vor dovedi ”caracterul mincinos al susținerilor denunțătorilor”.

”După două săptămâni și jumătate de la momentul solicitărilor, astăzi vor avea loc, în sfârșit, confruntările între Elena Udrea și denunțătorii săi în dosarul ‘Gala Bute’. Ca și constatare: acest demers al anchetatorilor a fost dispus abia după ce avocații au invocat în spațiul public întârzierea punerii în aplicare a cererilor fostului ministru al Dezvoltării și după textul publicat în urmă cu câteva zile în care se spunea că ‘ancheta se derulează în ritm de melc’. Elena Udrea și avocații sunt încrezători că aceste confruntări vor dovedi caracterul mincinos al susținerilor denunțătorilor și vor permite evidențierea adevărului în această speță”, scrie echipa de comunicare a Elenei Udrea.

Citeste si:  Judecătoarele care au anulat condamnarea lui Dinel Staicu, urmărite penal de DNA

Elena Udrea ar putea fi adusă joi la DNA pentru a fi confruntată cu denunțătorii săi. Fostul ministru a cerut în repetate rânduri acest lucru, iar fostul consilier al acesteia Ștefan Lungu a declarat, pe 4 martie, după ce a fost audiat în dosarul „Gala Bute”, că este de acord cu o confruntare cu Elena Udrea.

De asemenea, Marius Striblea, avocat al Elenei Udrea, afirma, la începutul lunii martie, întrebat despre cererea de confruntare dintre fostul ministru și denunțători, că procurorii puteau să ceară această probă chiar din oficiu, susținând că este normal ca atunci când există două poziții într-un dosar să încerci să vezi cine spune adevărul. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata