Timiş: Protest împotriva parlamentarilor penali şi a celor care îi apără

Câteva zeci de timișoreni s-au adunat vineri seară, 27 martie, în Piața Victoriei pentru a protesta, sub genericul „Apel la decență”, împotriva parlamentarilor care au probleme cu justiția, dar și a celor care își apără colegii penali.

Cei prezenți au scandat lozinci prin care și-au manifestat dezacordul cu acest comportament al aleșilor din forul legislativ al țării. S-au auzit frecvent scandările „Jos penalii!”, „Marș la tribunal parlamentar penal!”, „Cine nu sare, ori e cu Șova, ori e prost de moare” sau „Nu mai suportăm, noi vă judecăm!”

Unul dintre revoluționarii timișoreni, Lucian Căldăraru, a adus o mătură ca simbol al „curățeniei de primăvară” din Parlamentul României.

Pe parcursul manifestării s-au reunit în jur de 100 de persoane. Protestul a fost autorizat și s-a derulat fără incidente.

Senatorii au respins miercuri solicitarea privind reținerea și arestarea preventivă a social-democratului Dan Șova, acuzat de săvârșirea a trei infracțiuni de complicitate la abuz în serviciu. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.