Ultimul film al regretatului actor Dennis Hopper va ieşi pe piaţă datorită unei campanii de strângere de fonduri

Ultimul film al regretatului actor Dennis Hopper, care a murit în 2010, va ieși pe ecrane în luna mai datorită unei campanii de colectare de fonduri care a strâns în trei săptămâni peste 90.000 de dolari, pentru a finaliza proiectul, relatează marți EFE.

„A fost greu, dar mi-am îndeplinit promisiunea făcută lui Dennis acum mult timp. Însă nimic nu ar fi fost posibil fără sprijinul celor care au contribuit la această campanie și al site-ului Kickstarter”, a mulțumit regizoarea filmului, Linda Yellen.

Datorită fondurilor strânse prin acest site, Yellen va putea termina filmările la comedia ‘The Last Film Festival’, întrerupte de moartea lui Hopper în 2010. Filmul va ieși pe piață în luna mai, la cinci ani de la moartea actorului. „Dennis a văzut o parte din film și a fost încântat. Vrem ca toată lumea să poată să-l vadă, așa cum Dennis și l-a imaginat”, a explicat Yellen.

Citeste si:  Gov't to discuss vacancies unblocking, in Sept

‘The Last Film Festival’ prezintă povestea unui mare producător de la Hollywood (Hopper) care întâmpină dificultăți în a-și prezenta filmul la un mare festival. Din distribuție mai fac parte Jacqueline Bisset, Joseph Cross, JoBeth Williams, Katrina Bowden, Chris Kattan, Leelee Sobieski și Donnell Rawlings.

Dennis Hopper, care a murit la 74 de ani de cancer de prostată, a jucat și regizat ‘Easy Rider’ (1969), un ‘road-movie’ cult, simbol al universului hippie și exemplu de răzvrătire și de contracultură. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata