Organizatorii JO 2016 au pus în vânzare primele bilete

Organizatorii Olimpiadei de vară 2016 de la Rio au pus marți în vânzare prima tranșă de bilete pentru solicitanții înregistrați pe site-ul oficial www.rio2016.com.

Această primă tranșă din totalul de 7,5 milioane de bilete este rezervată brazilienilor și rezidenților din Brazilia, la o săptămână după ce organizatorii au publicat calendarul întrecerilor olimpice din perioada 5-21 august 2016. Prima fază de vânzare a biletelor se va derula până la 30 aprilie.

Singurele bilete care nu sunt disponibile vizează anumite meciuri de fotbal care vor avea loc în afara orașului Rio de Janeiro. Circa 5,2 milioane de bilete sunt rezervate brazilienilor și rezidenților în Brazilia. Jumătate din totalul biletelor au prețuri de până la 20 euro.

Citeste si:  Ponta: Mâine vom depune plângere penală împotriva preşedintelui Băsescu

Cele mai ieftine bilete sunt la concursul de haltere (11,5 euro), iar cele mai scumpe sunt la loji pentru ceremonia de deschidere a JO 2016 (1.340 euro).

Vânzarea biletelor la suprapreț este interzisă și va fi pedepsită cu amenzi, așa cum s-a întâmplat și la CM 2014. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata