Iohannis: Apartenenţa la NATO rămâne o garanţie a securităţii ţării noastre

Președintele Klaus Iohannis a apreciat cu prilejul celebrării, duminică, 5 aprilie, a Zilei NATO în România, că apartenența la Alianța Nord-Atlantică rămâne „o garanție a securității țării noastre și un reper fundamental al politicii externe a României”.

„În fiecare an, în prima duminică din aprilie, celebrăm ziua NATO. Este un prilej să ne amintim cât de mult ne-am dorit să facem parte din Alianța Nord-Atlantică și cu cât profesionalism și curaj contribuie militarii noștri la misiunile NATO din diferite zone ale lumii. Apartenența la NATO rămâne o garanție a securității țării noastre și un reper fundamental al politicii externe a României„, a scris, duminică, pe pagina sa de Facebook, președintele Iohannis.

Citeste si:  Atacurile informatice s-au axat, în aprilie, în special pe breşele de securitate din programele de citire a PDF-urilor

În baza Legii 390/2004, începând cu anul 2005, ‘Ziua NATO în România’ se celebrează în prima duminică a lunii aprilie. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close