Numărul turiştilor veniţi de Paşte în staţiunile balneare pentru spa şi wellness a crescut cu 10% în 2015

Numărul turiștilor veniți să petreacă Sărbătorile de Paști în stațiunile balneare pentru spa și wellness a crescut cu până la 10% în acest an comparativ cu anul trecut, a declarat, marți, Nicu Rădulescu, președintele Organizației Patronale a Turismului Balnear din România (OPTBR).

,,În această perioadă, hotelurile de 3 și 4 stele care au investit în facilități de spa și wellness au înregistrat o creștere a numărului de turiști cu până la 10%. Pachetele de două și trei zile au rămas aproximativ la același preț ca în 2014, majoritatea hotelierilor oferind mai multe servicii incluse în aceste pachete. Turiștii străini nu au ocolit stațiunile balneare și am avut și o ușoară creștere a vizitatorilor din alte țări atrași tocmai de aceste pachete de spa și wellness’, a precizat Nicu Rădulescu.

OPTBR a prelungit ofertele patronatului până la finalul lunii iunie 2015. Astfel, programele ‘O săptămână de refacere în stațiunile balneare’, ‘Decada balneară’, ‘Hai la băi!’ și ‘Wellness balnear’ sunt valabile la tarifele și condițiile din campania de iarnă 2015 și din cea de toamnă 2014.

,,De Paște, chiar și la pensionari, se simte un recul al numărului de turiști care vin pe segmentul de sănătate. Este normal, este o sărbătoare în care orice om mai în vârstă stă acasă, este clar că nu se înghesuie lumea la tratamente. Pot spune că hotelurile de 4 stele, în care s-a investit, au fost pline în perioada sărbătorii Paștelui’, a spus Nicu Rădulescu. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.