IPJ Botoşani vizat de percheziţiile DNA

13

Procurorii DNA efectuează marți, 5 mai, percheziții la Inspectoratul Județean de Poliție Botoșani, au declarat  surse judiciare.

Sursele citate au menționat că este vorba despre ridicare de documente, fără a fi implicate anumite persoane. De asemenea, potrivit surselor citate, nu vor fi audieri în acest caz.

Direcția Națională Anticorupție a informat că procurorii efectuează marți percheziții în 7 locații din sediul unei instituții publice din municipiul Botoșani, într-un dosar privind fapte comise în perioada 2014 — 2015.

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Suceava, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2014 — 2015. În cursul zilei de 5 mai, ca urmare a obținerii autorizațiilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 7 locații din sediul unei instituții publice din municipiul Botoșani”, se arată într-un comunicat al DNA transmis marți .

Citeste si:  Aeroportul internaţional "Delta Dunării" poate ajunge al cincilea din ţară în urma investiţiilor

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata