Irlandezii, cei mai atrăgători bărbaţi de pe glob

16

Cei mai atrăgători bărbați din lume ar fi irlandezii, potrivit unui sondaj realizat de MissTravel.com, site de călătorii și întâlniri, și la care au participat circa 66.000 de femei din Statele Unite. Roșcații se bucură în prezent de mult succes, relatează 7sur7.be.

Site-ul menționat a întrebat 66.309 femei care sunt bărbații pe care îi consideră cei mai sexi. Artistul irlandez Ronan Keating are de ce să fie bucuros, fiindcă irlandezii s-au plasat în fruntea clasamentului. Ei sunt urmați, în ordine, de australieni, pakistanezi, americani și englezi.

Citeste si:  Vineri, 25 aprilie 2014 - termen limită pentru unele obligaţii fiscale

Și bărbații au fost invitați să își spună părerea în cadrul sondajului în privința celor mai atrăgătoare femei. Conform opiniei unui număr de 44.873 participanți, cele mai seducătoare femei ar fi cele din Armenia. Printre celelalte femei pe care americanii le consideră sexi se numără cele din Barbados, Statele Unite, Columbia și Anglia.

În timp ce culoarea roșcată era apreciată ca dizgrațioasă acum câțiva ani, ea revine în forță, cum dovedește sondajul efectuat de Misstravel.com și o operațiune Photoshop în urma căreia câteva vedete au devenit roșcate. Rezultatul a fost surprinzător în cazul unor artiști ca Ryan Gosling, Keira Knightley sau Justin Timberlake. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: collegetimes.com

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata