Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, atacat cu zahăr pudră

29

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, a fost atacat cu zahăr pudră de un individ de 28 de ani la ieșirea dintr-o televiziune din Los Angeles, potrivit ziarului local Los Angeles Times, citat vineri de EFE.

Incidentul a avut loc miercuri după-amiază la ieșirea din studioul de înregistrare a programului de televiziune ‘Jimmy Kimmel Live!’, unde Adam Levine fusese vedeta invitată.

Atacatorul, identificat sub numele de Navid Farsi, s-a apropiat de grilajul în care erau masați admiratorii lui Levine așteptând să le vină rândul la autograf și a aruncat asupra lui conținutul unei pungi de zahăr pudră. Fața liderului de la Maroon 5 a devenit brusc albă.

Citeste si:  Cercetătorii nord-irlandezi au creat un parfum al cărui miros se intensifică în contact cu transpiraţia

Numeroase imagini video circulă pe internet prezentând chipul surprins și înfuriat al lui Adam Levine, care și-a aruncat pe jos sacoul într-un gest de enervare, în timp ce privea de la distanță cum atacatorul său este imobilizat de agenții de pază.

Farsi a fost arestat și plasat în custodia poliției din Los Angeles în schimbul unei cauțiuni de 100.000 de dolari. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: mashable.com

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata