Directorul Operei Naţionale din Bucureşti, reținut de procurori

28

Directorul Operei Naționale, Răzvan Ioan Dincă, a fost reținut pentru 24 de ore, în noaptea de marți spre miercuri, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 într-un dosar privind fraude în achiziții.

În același dosar a fost reținut și un alt angajat al Operei Naționale, cei doi urmând să fie duși în fața unui judecător cu propunere de arestare preventivă.

Marți, procurorii au efectuat percheziții la sediul Operei Naționale din București și la domiciliile unor funcționari ai instituției, în cadrul unei anchete ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de abuz în serviciu, fals în declarații și conflict de interese.

Citeste si:  Ministerele Finanţelor, Muncii şi Justiţiei vor elabora până miercuri, 2 iunie, un act normativ de reducere cu 25% a salariilor din regiile cu capital de stat

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Sectorului 1 București. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata