Premierul Ponta va fi audiat la Comisia juridică a Camerei Deputaţilor luni la ora 16,00

Premierul Victor Ponta va fi audiat la Comisia juridică a Camerei Deputaților luni, 8 iunie, la ora 16,00.

„O rugăminte am avut la membrii Comisiei juridice: să nu tergiversăm lucrurile. Dacă este posibil, ca astăzi să fiu audiat și mâine să se dea votul. Au fost de acord, au supus la vot, a fost vot unanim. La ora 16,00 vin să-mi spun punctul de vedere. Nu am ce dosar să studiez și nici nu am nevoie de avocat. Vin, îmi spun punctul de vedere. (…) Important este că la ora 16,00 mă prezint, sunt audiat de colegii mei, dânșii fac un raport și mâine vreau să fie votul în plen. Nu e bine nici pentru Parlament, nici pentru Guvern să tragem cumva de timp. Au fost de acord absolut toți, a fost unanimitate, le mulțumesc pentru asta”, a declarat premierul la ieșirea de la Comisia juridică, unde a avut loc o primă ședință având ca temă solicitarea procurorului general în ceea ce privește încuviințarea începerii urmăririi penale față de Victor Ponta.

Citeste si:  Retrospectiva economică ( săptămâna 21 - 27 iulie 2014)

Întrebat dacă nu este curios să vadă ce se regăsește în cele cinci volume transmise de procurori deputaților din Comisia juridică, Ponta a răspuns: „Asta o să studieze avocații, după aceea”.

Despre ce le va cere la ora 16,00 colegilor deputați din Comisia juridică, premierul a spus: „Credeți că ar fi politicos din partea mea să vă spun dumneavoastră acum ce voi vorbi cu colegii mei la ora 16,00?”.

Ponta le-a spus celor care-l însoțeau că va sta la sala grupului PSD până la ședința Comisiei juridice de la ora 16,00, precizând că până atunci nu va face alte comentarii. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata