Regizorul american Steven Spielberg şi-a vândut vila din Malibu la un preţ astronomic

15

Regizorul american Steven Spielberg și-a vândut vila din Malibu pentru astronomica sumă de 35 de milioane de dolari, scrie ziarul ‘La Libre Belgique’, citând o știre de pe site-ul ‘Variety’.

Autor al unora dintre filmele cu cele mai mari încasări din istoria cinematografului, cineastul de 68 de ani, care are o avere personală de peste trei miliarde de dolari potrivit revistei ‘Forbes’, a făcut o afacere cât se poate de bună, obținând un preț de cinci ori mai mare decât cel pe care l-a plătit la achiziționarea luxoasei reședințe.

Citeste si:  Regizorul Steven Spielberg, ţinta unei farse pe Facebook

Înainte de a se decide să o înstrăineze, Spielberg a oferit, vara trecută, spre închiriere această casă de pe țărmul Californiei pentru 150.000 de dolari pe lună.

Cumpărătorul vilei cu o suprafață locuibilă de 670 de metri pătrați nu este cunoscut încă, dar se știe că, în afară de o vedere superbă la ocean, va beneficia de șapte camere, nouă băi, o bibliotecă, piscină, sală pentru proiecții cinematografice și un corp de clădire pentru invitați. În plus, va fi vecin cu actorii Pierce Brosnan și Dustin Hoffman.

Citeste si:  Căile ferate maghiare ameninţate de faliment

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata