România, între cele mai bune 4 echipe din NATO

28

Reprezentativa militarilor români de la NATO a ocupat locul 4 în cadrul turneului de fotbal Inter-MILREP 2015 de la Bruxelles, purtând echipamentul oferit de Federația Română de Fotbal, se arată într-un comunicat.

Pe 21 iunie, Cartierul General NATO din Bruxelles a găzduit cea de a XIX-a ediție a campionatului de fotbal dedicat reprezentantelor militare ale statelor membre și partenere NATO. România a evoluat în grupa C a acestei competiții și a întâlnit selecționatele Poloniei (2-1), Albaniei (2-1), Ungariei (0-0) și Germaniei (0-0). După meciurile din grupe, reprezentativa tricoloră a adunat 8 puncte.

Citeste si:  CM 2014: Pariorii chinezi contează pe urşii panda pentru a ghici rezultatele

În următoarea fază a competiției, militarii români au întâlnit o echipă compusă din reprezentanți ai Azerbaidjanului și Georgiei. După timpul regulamentar de joc, scorul a fost egal, 1-1, dar românii s-au impus în urma loviturilor de departajare și s-au calificat în semifinalele competiției.

În semifinale, România a fost învinsă de Germania (1-2), iar în meciul pentru medalia de bronz a pierdut la același scor în fața Ucrainei. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata