Cântăreaţa cu cele mai mari vânzări din istorie

Cântăreața cu cele mai mari vânzări din istorie a reușit să vândă peste 300 de milioane de albume de-a lungul carierei sale, începută în 1979. Pentru acest record, este inclusă în ediția 2015 a faimoasei Guinness Book.

Madonna, căci despre ea e vorba, a mai reușit un record demn de Guinness Book legat de vânzări: între iunie 2012 și iunie 2013, a avut cel mai mare venit anual dintre toate starletele pop din lume.

A întrecut-o cu mult pe deținătoarea recordului, Celine Dion, care în 1998 strânsese suma de 56 milioane de dolari. Madonna, în intervalul amintit mai sus, a câștigat suma de 80 de milioane de dolari.

Madonna Louise Ciccone, supranumită ”regina muzicii pop”, s-a născut la 16 august 1958, în Bay City, Michigan, și și-a petrecut întreaga copilărie în Pontiac, suburbie a orașului Detroit.

Artistă completă, Madonna este cântăreață, actriță, producătoare și compozitoare de muzică pop, câștigătoare a multor premii Grammy, laureată a Globului de Aur. Este apreciată nu doar pentru muzica și stilul său inconfundabile, ci și pentru show-urile pe care le realizează la orice concert. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.