Un fost vicepremier australian şi-a lansat propria marcă de bere

22

Fostul vicepremier australian Anthony Albanese a lansat vineri, la Sydney, propria marcă de bere numită ‘Albo Corn Ale’, care va fi disponibilă la sticle în anumite hoteluri selectate, informează agenția Xinhua.

Acesta este produsă la o micro-fabrică din Sydney și face parte dintre mărcile de bere „de tip boutique”.

De asemenea, Anthony Albanese a relevat în ultimele luni un alter ego sub numele de DJ Albo, interpretând o serie de cântece la diferite reuniuni recente.

Albanese a fost un jucător esențial în luptele de putere dintre foștii premieri Kevin Rudd și Julia Gillard, mai scrie Xinhua. Julia Gillard l-a răsturnat în 2010 de la putere pe Kevin Rudd care era premier al Australiei din 2007, iar apoi jocul s-a schimbat, Rudd îndepărtând-o în 2013 pe Gillard de la putere.

Citeste si:  Comisia Europeană lansează o consultare privind proiectul de reglementare a ajutoarelor de stat în agricultură şi sectorul forestier

Albanese a devenit vicepremier în 2013, înainte ca Kevin Rudd să fie învins la urne de actualul premier al Australiei Tony Abbott, amintește Xinhua. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata