Iohannis: Priorităţile asumate de mine au rămas aceleaşi, nu vor fi umbrite de efervescenţa politică

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți, 1 septembrie, că prioritățile sale au rămas aceleași și nu vor fi umbrite de efervescența politică sau de circumstanțe de moment.

Klaus Iohannis a participat la deschiderea lucrărilor Conferinței Internaționale de Micro-Nano-Fotonică ROMOPTO, arătând că prezența sa nu este deloc întâmplătoare deoarece se simte apropiat de domeniu, prin prisma formației sale profesionale, dar că are și o responsabilitate ca președinte.

„Am ales să particip la acest eveniment pentru a arăta încă o dată care sunt prioritățile mele. Poate că unii se așteptau să vorbesc despre partide sau ar fi vrut să aibă parte de o vară mai agitată politic. Poate că pe alții îi nemulțumește lipsa așa-numitor breaking news-uri și a unor declarații incendiare. Pentru mine însă conduita promisă și prioritățile asumate au rămas aceleași. Și nu vor fi nici în continuare umbrite de efervescența politică sau de circumstanțe de moment”, a spus șeful statului, la Academia Română.

Citeste si:  Iohannis: Constat cu dezamăgire că investiţiile publice sunt tot mai reduse

El a afirmat că „cercetarea și educația sunt șansa pe care România o are”, „șansa unui viitor pe care nu avem voie să îl ratăm”.

„România puternică nu poate fi decât bazată pe cunoaștere, iar prosperitatea și progresul societății vin împreună cu ea”, a subliniat Iohannis. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata