Jennifer Lawrence, cea mai bine plătită actriţă din lume

Actrița Jennifer Lawrence, cunoscută din seria ‘Hunger Games’, este cea mai bine plătită actriță la nivel mondial în acest an, cu venituri de 52 de milioane de dolari, potrivit estimărilor revistei Forbes, scrie UPI.com.

Anul trecut Jennifer Lawrence ocupa poziția a doua în topul celor mai bine plătite actrițe. Ea a câștigat într-un an cu 17 milioane de dolari mai mult decât actrița Scarlett Johansson, aflată pe locul secund, care a jucat în ‘Lucy’ și ‘Avengers: Age of Ultron’, filme care au generat încasări mari la nivel internațional.

Citeste si:  The Hunger Games, cea mai bine vândută trilogie pentru adolescenţi

Pe locul trei, cu 23 de milioane de dolari, se află actrița Melissa McCarthy din comedia ‘Spy’.

Aflată anul trecut în fruntea clasamentului, Sandra Bullock, care și-a împrumutat vocea unui personaj din filmul ‘Minions’, ocupă în acest an poziția a 15-a, cu numai 8 milioane de dolari.

Singura actriță străină de la Hollywood care a reușit să intre anul acesta în clasamentul Forbes este chinezoaica Bingbing Fan, cunoscută pentru rolul Blink din ‘X-Men: Days of Future Past’.

Forbes a dat publicității anterior lista actorilor cu cele mai mari venituri din acest an, Robert Downey Jr. fiind cel mai bine plătit actor de la Hollywood, cu 80 de milioane de dolari. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata