Majorarea impozitului pe clădirile neîngrijite cu 500%, o chestiune foarte bună, declară premierul Ponta

Premierul Victor Ponta a afirmat joi că măsura prevăzută în Codul fiscal care vizează majorarea impozitului cu până la 500% pentru clădirile și terenurile situate în intravilan, care sunt neîngrijite, este „o chestiune bună”.

„Noi ne facem job-ul nostru foarte bine și faptul că există consens politic e și mai bine. (…) În final s-a votat Codul fiscal cum l-a propus Guvernul, că eu nu am văzut vreo modificare, s-au amânat niște lucruri, dar în rest nu am văzut nicio modificare. A fost cea cu 500% pentru clădirile abandonate, aia e o chestiune foarte bună. (…) Clădirile lăsate în ruină și din care există încă în orașele din România destul de multe„, a spus Ponta, la Parlament.

Plenul Camerei Deputaților a adoptat joi cererea de reexaminare a Codului fiscal, cu un amendament care prevede acordarea posibilității consiliilor locale de a majora impozitul pe clădiri și pe teren cu până la 500% pentru clădirile și terenurile situate în intravilan și neîngrijite. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!