Văduva regretatului Robin Williams şi copiii actorului au ajuns la un acord privind moştenirea

Susan Schneider Williams, văduva regretatului Robin Williams, a ajuns la o înțelegere cu ceilalți moștenitori, cei trei copii ai actorului, în disputa privind averea fostului actor, scrie UPI.com.

Prevederile acordului sunt confidențiale. În centrul disputei legale privind averea lui Robin Williams sunt chestiunile legate de suma de bani care trebuie să-i revină soției fostului actor pentru a întreține casa și modalitatea de împărțire a colecției de biciclete, a ceasurilor, a distincțiilor și a fotografiilor de familie.

‘Chiar dacă este greu de apreciat această înțelegere ca fiind o reușit, (…), sunt pe deplin recunoscătoare judecătorului pentru că a sprijinit rezolvarea acestor probleme’, a transmis Susan într-o declarație pentru revista People. ‘Acum pot să trăiesc liniștită știind că dorințele soțului meu au fost respectate’, a mai transmis Susan Schneider Williams în declarația amintită.

Citeste si:  Manu Melwani, croitorul care i-a îmbrăcat pe Prince şi David Bowie

Avocații acesteia au precizat că ea poate păstra lucrurile cu valoare emoțională pe care le-a cerut, precum cadourile de nuntă, anumite elemente vestimentare, un ceas pe care fostul actor obișnuia să îl poarte și o bicicletă pe care cei doi au cumpărat-o în timpul lunii de miere.

Cei trei copii ai lui Robin Williams (Zachary — 32 de ani, Zelda — 26 de ani și Cody — 24 de ani) vor primi majoritatea lucrurilor pe care le-au cerut. Printre acestea se numără o colecție de peste 50 de biciclete, peste 85 de ceasuri, precum și alte câteva mii de obiecte care au aparținut regretatului actor, între acestea figurând distincțiile și premiile care i-au recunoscut meritele în lumea filmului.

Citeste si:  Sancţiuni de amploare fără precedent din partea UE împotriva Iranului

Din cele peste 100 de milioane de dolari Susan Schneider Williams va primi o parte din această sumă care-i va permite să locuiască în continuare în proprietatea în care a trăit alături de Robin Williams.

Reputatul actor Robin Williams s-a sinucis la 11 august 2014, la vârsta de 63 de ani. Graficiana Susan Schneider Williams a fost cea de-a treia soție a actorului, cei doi căsătorindu-se în 2011. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata