Un vânător rătăcit în Australia a supravieţuit mâncând furnici

Un vânător care s-a pierdut în vasta zonă aridă din interiorul continentului australian, timp de o săptămână, a mâncat furnici pentru a supraviețui, a indicat marți poliția locală, citată de DPA.

Reginald Foggerdy, 62 de ani, a plecat la vânătoare săptămâna trecută de la o tabără din deșert, situată în apropiere de Laverton, la 1.000 de kilometri nord-est de Perth (vestul Australiei). Familia sa a alertat autoritățile atunci când a constatat că bărbatul nu s-a întors a doua zi.

Mergând pe calea urmelor găsite în weekend, poliția a reușit să îl descopere pe vânător sprijinit de un copac, într-o stare extrem de precară.

Potrivit inspectorului de poliție Andy Greatwood, Foggerdy a fost descoperit la 15 kilometri de tabăra de unde plecase.

„Era extrem de deshidratat, puțin delirant, dar a primit primul ajutor, și putem spune că acum poate sta în picioare și vorbi, așa că lucrurile se prezintă foarte bine”, a indicat el pentru postul ABC.

„În ultimele zile, (bărbatul) a reușit să supraviețuiască stând întins sub un copac și mâncând furnici negre (…). Nu a avut apă timp de șase zile”, a adăugat polițistul, lăudând abilitățile de supraviețuire ale vânătorului. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.