Clubul Colectiv a fost declarat la autorităţile locale restaurant-bar cu 80 de locuri pe scaune

20

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a precizat marți că, în ceea ce privește clubul Colectiv, acesta a fost declarat la primărie ca fiind un restaurant-bar de 80 de locuri pe scaune, motiv pentru care nu s-a mai solicitat documentație suplimentară de la Pompieri.

„Acest club nu s-a declarat, când a mers la autoritatea locală, că va fi club. S-a declarat că va fi un bar-restaurant cu 80 de locuri pe scaune și asta a fost problema și a mers sub altă incidență. Nu a mers pe incidență pentru a cere autorizație și aviz de incendiu de la Pompieri. (…) Ei au declarat un lucru care nu era conform cu realitatea. I s-a dat un aviz pentru acest lucru, cum am înțeles eu, pentru restaurant-bar de 80 de locuri pe scaune. Din cauza asta nu s-a mai solicitat documentația suplimentară de la Pompieri, care se obține de regulă pentru cei care au activitate cu mult mai multe persoane în același spațiu”, a afirmat Raed Arafat, la Palatul Victoria.

Citeste si:  Voinea: Venitul minim de inserţie înlocuieşte, din 2015, alte forme de ajutor şi ţinteşte mai multe categorii

El a adăugat că declarația pe propria răspundere privind respectarea normelor de incendiu a fost anulată încă din 2007, la solicitarea ISU.

„Declarația pe propria răspundere a fost anulată, pentru incendii. Ea a funcționat doi ani pentru incendii, după care, din 2007, la solicitarea ISU, după ce s-a sesizat că unii au abuzat de această declarație, s-a solicitat să se ridice posibilitatea declarației pe propria răspundere”, a explicat Arafat. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata