Bărbatul cu cele mai multe piercing-uri

86

Bărbatul cu cele mai multe piercing-uri este Rolf Buchholz, din Dortmund, Germania.

La o singură numărătoare, efectuată la 5 august 2010, a reieșit că acesta are 453 de piercing-uri pe tot corpul, dintre care 94 în buze sau în jurul acestora, 16 în urechea dreaptă, 15 în cea stângă, 25 în sprâncene, 8 în nas, două în limbă, 4 în buric, 11 pe restul corpului și 278 în zona genitală, potrivit guinnessworldrecords.com.

Piercing-ul este considerat o formă de decorare a corpului, prin găurirea pielii, pentru a introduce obiecte din metal, din os animal, pietre prețioase sau alte materiale. Obiceiul nu este nou, așa cum am fi tentați să credem, ci datează de cel puțin 5.000 de ani, doar că, de-a lungul timpului, podoabele s-au diversificat.

Citeste si:  Cel mai piratat program TV

Rolf Buchholz s-a născut la 3 iunie 1959 și este de profesie IT-ist. Pe lângă cele 453 de piercing-uri, el se mai poate mândri și cu două coarne implantate pe frunte. Aspectul său îi poate crea, însă, și unele probleme. Spre exemplu, anul trecut nu i s-a permis accesul în Dubai, pentru că oficialitățile vamale l-au suspectat că practică magia neagră. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata