Serviciul de streaming muzical Beats se va închide de la 30 noiembrie

25

Site-ul de streaming muzical online Beats Music, achiziționat în urmă cu un an de Apple, își va înceta activitatea la sfârșitul lunii noiembrie, decizie care consolidează poziția pe piață a serviciului Apple Music, lansat la sfârșitul lunii iunie, conform AFP.

Bets Music și-a anunțat abonații printr-un mesaj publicat joi seară că se va închide la 30 noiembrie și că toate abonamentele la acest serviciu vor fi anulate. „Însă vă puteți transfera muzica preferată pe Apple Music, începând de acum”, se mai precizează în comunicatul adresat utilizatorilor acestui serviciu.

Citeste si:  Cei 30 de creştini decapitaţi de Statul Islamic în Libia sunt cetăţeni etiopieni; doliu naţional în Etiopia

Zvonurile cu privire la închiderea acestui serviciu de streaming circulă de mai bine de un an, fiind alimentate de informațiile publicate în presă cu privire la decizia Apple de a-i redistribui pe responsabilii Beats în cadrul altor proiecte Apple. De asemenea, un alt argument care a alimentat speculațiile a fost absența serviciului Beats pe iPhone 6. Apple a dezmințit însă toate aceste informații până în ultimul moment.

Apple a plătit 3 miliarde de dolari pentru a achiziționa Beats, în mai 2014. Compania californiană Beats a fost creată de celebrul rapper Dr. Dre. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata