Suciu: Dacă verdictul în cazul Tobă va fi de plagiat, nu poate fi decât o singură soluţie

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a declarat joi, 26 noiembrie, că dacă în cazul ministrului de Interne, Petre Tobă, va exista un verdict de plagiat, „nu poate fi decât o singură soluție”.

Întrebat dacă s-a discutat în Guvern pe marginea informațiilor apărute în presă referitoare la un eventual plagiat al lui Petre Tobă și care este poziția premierului Cioloș pe acest subiect, Suciu a răspuns: „Nu s-a discutat acest subiect, dar vă reamintesc că obiectivul de integritate este fundamental și un obiectiv la care premierul și Guvernul țin foarte mult. Dacă verdictul de plagiat va fi un verdict de plagiat, nu poate fi decât o singură soluție. Vom vedea verdictul și vom avea și soluția”.

Citeste si:  Asociaţia Producătorilor de Vin şi Produse Vitivinicole Dobrogea primeşte fonduri de la CE pentru a-şi promova produsele

Potrivit unei anchete Press One preluată de presa centrală, ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, este suspectat că ar fi plagiat peste 250 din cele 390 de pagini ale tezei sale de doctorat. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner