Acţionarii BVB au ales un nou Consiliu de Administraţie şi preşedintele CA

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Bursei de Valori București (BVB) întrunită luni, 14 decembrie 2015, a ales noii membri ai Consiliului de Administrație (CA) și președintele CA, a anunțat BVB într-un comunicat.

Noii membri ai Consiliului de Administrație sunt Lucian Anghel, Valerian Ionescu, Gabriel Marica, Cristian Micu, Octavian Molnar, Otto Naegeli, Robert Cosmin Robert Pană, Dan-Viorel Paul și Radu Toia.

Acționarii l-au reales preșpedinte al Consiliului de Administrație pe Lucian Anghel dintre cei nouă noi membri.

Bursa de Valori București își exprimă scuze tuturor persoanelor care au participat la locul Adunării Generale Ordinare a Acționarilor, precum și tuturor observatorilor, mass media și tuturor persoanelor interesate, pentru întârzierile semnificative în numărătoarea voturilor exprimate în cadrul AGA — cauzate de o eroare critică în soft-ul IT, dedicat servirii acestui proces, care a determinat decizia de a modifica mecanismul de calcul al voturilor”, se arată în comunicat.

Citeste si:  Costul creditelor bancare afectează profitul SC Alimentara SA Iaşi

BVB administrează piețe de acțiuni, obligațiuni și alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative, și furnizează o gamă variata de servicii participanților la piețele financiare. Bursa de Valori Bucuresti este o companie listată pe propria piață din 2010. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata