26 de cereri de revendicare a premiilor la Loteria bonurilor fiscale din 18 octombrie; valoarea unui premiu va fi de 38.462 de lei

Loteria bonurilor fiscale din data de 18 octombrie, organizată pentru bonurile emise în luna septembrie, a atras 26 de cereri de revendicare a premiilor, astfel că valoarea unui premiu va fi de 38.462 de lei, se arată într-un comunicat al Ministerului Finanțelor Publice (MFP) transmis, miercuri.

‘Rezultatele centralizării bonurilor fiscale câștigătoare la extragerea Loteriei din data de 18 octombrie arată că sunt 26 de cereri de revendicare a premiilor. Valoarea unui premiu, rezultată ca urmare a împărțirii fondului lunar de 1.000.000 de lei la numărul total al bonurilor fiscale câștigătoare, este de 38.462 de lei, venit care se impozitează cu o cotă de 16%’, se arată în comunicatul citat.

Potrivit instituției, lista cu cele 26 de bonuri fiscale care corespund extragerii din data de 18 octombrie, respectiv au fost emise în data de 16 septembrie și au valoarea de 274 de lei, este publicată pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice.

Premiile vor fi plătite în termenul prevăzut de lege, respectiv 60 de zile de la expirarea perioadei de revendicare, cel mai târziu în data de 15 ianuarie 2016, se mai arată în comunicat. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.