Tendinţe în moda high-tech din România: Căciuli stereo, mănuşi touchscreen sau baterii rezistente la frig

29

Căciulile stereo, mănușile touchscreen sau bateriile rezistente la frig sunt printre cele mai vândute gadgeturi în perioada sărbătorilor, în România, potrivit estimărilor publicate, vineri, de unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi și accesorii de pe plan local.

În topul preferințelor se află căciulile stereo, un nou accesoriu din garderoba de iarnă. Modelele de căciuli stereo de la Cellularline, HI-FUN și Celly dispun de microfon încorporat și buton pentru primirea de apeluri, astfel încât utilizatorul poate răspunde la apelurile telefonice fără a fi nevoit să scoată telefonul din buzunar sau mănușile de pe mâini.

Citeste si:  MUZEELE ŢĂRII: Muzeul Viei şi Vinului din Hârlău

Mai mult, pe cablurile de conectare la telefon există butoane pentru reglarea volumului. Toate cele trei modele pot fi curățate în mașina de spălat prin îndepărtarea, care se face cu ușurință, a difuzoarelor.

De asemenea, o altă tendință în moda high-tech este reprezentată de mănușile touchscreen utilizate pentru ecranele tactile. Astfel, modelul de la Celly oferă, pe lângă protecție împotriva frigului, o interacțiune foarte bună cu ecranul telefonului.

Pentru cei care doresc mănuși elegante și tehnologie, în același timp, este disponibil modelul HI-FUN cu Bluetooth. Aceste accesorii, realizate din piele naturală, sunt compatibile cu aproape toate modelele de smartphone cu ecran tactil (touchscreen) și conexiune Bluetooth.

Citeste si:  Cele mai frumoase fotografii cu Universul, realizate de NASA - GALERIE FOTO

Mănușile vibrează în momentul în care utilizatorul primește apeluri telefonice, iar autonomia bateriei încorporate este de până la 10 zile în mod stand-by. Tot din categoria mănușilor elegante pentru ecrane tactile face parte modelul Mujjo, confecționat din material tricotat și inserții din piele care oferă o aderență mai bună a mâinii pe telefon.

Podiumul este încheiat de bateriile rezistente la frig, la temperaturi foarte joase. Modelul Winter de la Cellularline are o capacitate de 2.200 mAh și dispune de o husă realizată din material textil, care are rolul de a păstra o temperatură potrivită în jurul acumulatorului, conform Quickmobile. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata