Teodor Meleşcanu s-a înscris în ALDE

45

Teodor Meleșcanu s-a înscris miercuri, 6 ianuarie, în Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE), motivându-și alegerea prin faptul că ALDE este „singurul” partid liberal din România.

„Am ales să mă alătur Alianței Liberalilor și Democraților deoarece consider că este singurul partid liberal din România în acest moment, mai ales că ALDE este un partid liberal recunoscut la nivel european. Mă simt legat sufletește de ALDE, mai ales prin prisma prieteniei vechi pe care o am cu Guy Verhofstadt și Graham Watson”, a precizat Meleșcanu, citat de ALDE într-un comunicat remis miercuri.

Citeste si:  ALDE ameninţă Guvernul cu o moţiune simplă pe tema fondurilor europene

Potrivit lui Meleșcanu, activitatea sa din cadrul administrației guvernamentale este doar „o paranteză”, pe care a venit momentul să o încheie.

„Apreciez faptul că ALDE este singura formațiune politică care s-a plasat în opoziție față de actuala guvernare”, a susținut el.

Teodor Meleșcanu a deținut de două ori funcția de ministru de Externe — în guvernele Văcăroiu și Ponta, pe cea de ministru al Apărării Naționale — în Guvernul Tăriceanu și a fost senator de Prahova. Meleșcanu a deținut și funcția de director al Serviciului de Informații Externe și, ulterior, pe cea de consilier de stat pe probleme de securitate din cadrul Cancelariei prim-ministrului Victor Ponta. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata