Ponta: Am primit o informare directă privind o tentativă de corupţie din partea unui ministru – Lucian Isar

Fostul premier Victor Ponta afirmă că în perioada mandatului său de prim-ministru a primit direct doar o singură informare despre o tentativă clară de corupţie din partea unui ministru, respectiv Lucian Isar, şi a dispus înlocuirea imediată a acestuia din funcţie.

„Nu cunosc în mod evident motivele chemării de azi la DNA (a lui Lucian Isar — n.r.). Însă pot să spun că în aproape 4 ani de prim-ministru a fost o singură ocazie în care am primit direct informare de la instituţiile specializate ale statului despre o tentativă clară de corupţie din partea unui ministru — Lucian Isar (care a cerut avantaje personale de la un mare investitor american în schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important în Romania)! Atunci i-am spus imediat şi lui Crin Antonescu de situaţie şi a înţeles — în câteva ore l-am înlocuit pe Isar cu Mihai Voicu. Probabil că cei care m-au informat pe mine au sesizat şi DNA. Din păcate există şi astfel de oameni”, a scris Victor Ponta miercuri pe Facebook.

Citeste si:  Şedinţă CSAT marţi (22 martie 2011) de la ora 18,00

Economistul Lucian Isar, fost ministru delegat pentru relaţia cu mediul de afaceri în Guvernul Ponta, s-a prezentat miercuri dimineaţă la DNA.

Potrivit unor surse judiciare, Isar a fost citat ca martor într-un dosar privind fapte de corupţie. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata