Percheziţii într-un dosar de evaziune de 6 milioane de euro în domeniul construcţiilor

Poliţiştii Capitalei efectuează miercuri 22 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Ialomiţa, urmând să pună în aplicare 19 mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală şi spălare de bani, în domeniul construcţiilor şi comerţului cu materiale de construcţii.

Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este estimat la 6.000.000 de euro.

„Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii, coordonând mai multe societăţi comerciale cu comportament de tip ‘fantomă’, au înregistrat documente fiscale privind achiziţii fictive, în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale„, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) remis miercuri .

Citeste si:  IPJ Neamţ caută o "cârţiţa"! Ca să justifice ILEGALITATEA comisă de şeful poliţiei

Persoanele vizate urmează a fi audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Sectorului 1.

Acţiunea se desfăşoară sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti şi beneficiază de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata