MAE a lansat pe pagina de internet secţiunea privind organizarea în străinătate a alegerilor parlamentare din 2016

MAE a lansat pe pagina sa de internet o secţiune dedicată organizării în străinătate a alegerilor parlamentare 2016, care conţine informaţii referitoare la cadrul legislativ, inclusiv privind votul prin corespondenţă, precizează un comunicat remis .

“În scopul informării asupra organizării şi desfăşurării în străinătate a alegerilor parlamentare de la sfârşitul acestui an, pe pagina de internet a MAE a fost activată secţiunea ‘Alegeri parlamentare 2016 — Votul în străinătate’, la adresa: www.mae.ro/node/35931. Aceasta conţine cele mai importante informaţii referitoare la cadrul legislativ (inclusiv în ceea ce priveşte votul prin corespondenţă), informaţii utile privind votul în străinătate, precum şi informaţiile transmise ca parte a campaniei de informare derulată de Ministerul Afacerilor Externe în parteneriat cu Autoritatea Electorală Permanentă”, menţionează sursa citată.

Citeste si:  Emil Boc: Nu am deschis şurubul angajărilor la stat

Pagina de internet va fi actualizată permanent, pe măsură ce noi informaţii vor fi disponibile, arată MAE.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să se informeze din timp asupra procedurii de vot, pentru a-şi putea exercita acest drept în străinătate în cele mai bune condiţii, mai precizează sursa citată. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close
Consent management powered by Real Cookie Banner