Julio Iglesias şi-a amânat, din motive medicale, concertele prevăzute până în 26 martie

Julio Iglesias şi-a amânat, din motive medicale, toate concertele prevăzute în perioada 5-26 martie, ”timp în care va fi examinat de doctori pentru a vedea dacă artistul îşi poate relua turneul” mondial de promovare a celui mai recent album al său, ”Mexico”, relatează EFE, citând un anunţ făcut joi de reprezentanţii celebrului cântăreţ.

Deocamdată, în afara tratamentelor legate de nervul sciatic, care îl afectează de mai multă vreme, agenda lui prevede un concert în Porto Rico, în 30 martie, şi alte două, în 24 aprilie şi 29 aprilie, la New Orleans şi, respectiv, Miami.

Citeste si:  Richard Clayderman vine la Bucureşti, pe 9 martie, cu producţia "Balade pour elle"

Ulterior, el urmează să traverseze Atlanticul pentru a apărea, în luna mai, în faţa publicului din Emiratele Arabe Unite, Israel şi România. Potrivit paginii sale oficiale de internet, interpretul de 72 de ani, îşi va continua spectacolele în Monaco, în iulie, şi apoi în Spania, în august, pentru a reveni în septembrie în America, mai precis, în Mexic şi Guatemala.

Știrea despre problemele medicale cu care se confruntă Julio Iglesias apare la numai câteva săptămâni după ce renumitul interpret a dezminţit informaţia că ar fi intenţionat să renunţe în curând la apariţiile pe scenă. Cu acea ocazie, el a afirmat că are concerte contractate până în anul 2019.

Citeste si:  SPORTURI MAI PUŢIN CUNOSCUTE: Softball

Cu o carieră artistică de 48 de ani, Julio Iglesias a înregistrat peste 80 de discuri, în 14 limbi, începând din 1968, şi a vândut peste 300 de milioane de albume, situându-se în top 10 al muzicienilor cu cele mai mari vânzări din toate timpurile. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata