Băsescu: România pierde anual 1,5 miliarde de euro fonduri europene; administraţiile, incapabile să facă proiecte viabile

Preşedintele Mişcării Populare (MP), Traian Băsescu, a declarat sâmbătă, 5 martie, la Buzău, că România „pierde anual 1,5 miliarde de euro fonduri europene din cauză că administraţiile locale nu sunt capabile să facă proiecte viabile”.

El a precizat, în context, că în cadrul MP se va crea o echipă care să realizeze astfel de proiecte „înainte de campania electorală”.

Peste 400 de membri şi simpatizanţi ai MP Buzău au participat, sâmbătă, la lansarea în cursa electorală a 41 de candidaţi pentru primăriile din judeţ, în prezenţa liderului formaţiunii.

Citeste si:  Nici un partener european nu va pierde bani împrumutând Grecia

Printre candidaţi s-a aflat şi fostul şef al IPJ Buzău, Ion Marin, candidat al MP pentru funcţia de primar al municipiului Buzău.

Traian Băsescu a cerut candidaţilor MP la primării ca, pe lângă credibilitate, să se axeze pe proiecte.

„În judeţul Buzău, din 13 parlamentari, cinci sunt cu dosare penale. Să le arătăm cetăţenilor că avem soluţii. Avem un singur adversar, acest conglomerat care este USL, cu cele două partide componente, PSD şi PNL, care şi-au dat mâna, dar aceste partide şi-au terminat mandatul pentru România’, a mai declarat Băsescu.

Citeste si:  Emil Boc: Nu pot să spun că sunt nefericit, am un salariu oarecum decent, de 5.300 lei

Preşedintele MP a cerut organizaţiilor locale să ţintească primul loc şi să valorifice erodarea electorală a celor două partide, PSD şi PNL. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata