Principesa Margareta: Cel mai bun fel de a ne arăta iubirea şi respectul pentru rege este să fim patrioţi

Principesa Margareta a afirmat, sâmbătă seară, 26 martie, la Castelul Peleş, în discursul susţinut în faţa invitaţilor că cel mai bun mod prin care ne putem arăta iubirea şi respectul faţă de rege este să fim patrioţi.

„Nu consider această seară drept o aniversare personală, ci o ocazie de a ne arăta cu toţii ataşamentul faţă de rege şi coroană. De altfel, sunt mândră să spun că în ziua de 26 martie noi sărbătorim proclamarea Regatului României. Majestatea Sa doreşte ca întreaga societate să fie solidară în sărbătoarea celor 150 de ani de la fondarea Casei Regale a României şi a statului român modern. (…) Cel mai bun fel de a ne arăta iubirea şi respectul pentru rege este să fim patrioţi, să dovedim înţelegere şi conştiinţă civică, să ne respectăm unii pe alţii. Să arătăm pe 10 mai că sărbătoarea naţională a independenţei şi suveranităţii noastre se află în inima noastră”, a spus principesa în discursul său.

Citeste si:  Cluj: Vor începe lucrările la alţi 8,7 kilometri ai autostrăzii Transilvania, anunţă Remus Lăpuşan

De asemenea, aceasta a îndemnat la rugăciune pentru ca regele Mihai „să nu sufere şi să aibă zile liniştite”.

Casa Regală a organizat, sâmbătă, la Castelul Peleş, o serie de manifestări dedicate aniversării principesei Margareta şi împlinirii a 135 de ani de la Proclamarea Regatului României, la care au participat premierul Dacian Cioloş şi vicepremierul Vasile Dîncu alături de alţi invitaţi. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata