Directoarea grădiniţei particulare care ar fi agresat mai mulţi copii, a fost reţinută

Directoarea grădiniţei particulare care ar fi agresat mai mulţi copii a fost reţinută miercuri, 30 martie, şi urmează să fie prezentată joi cu propunere de arestare preventivă magistraţilor Judecătoriei Sectorului 5.

Ea a fost audiată la Secţia 17 de Poliţie şi ulterior s-a decis reţinerea sa pentru 24 de ore pentru rele tratamente aplicate minorului.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu cu privire la posibile agresiuni exercitate asupra copiilor de la grădiniţa particulară Flipper din Bucureşti, potrivit unui comunicat de presă.

Citeste si:  Avocatul Poporului s-a sesizat cu privire la cazul copiilor care ar fi fost agresaţi la o grădiniţă din Bucureşti

Sursa citată arată că, din articolele de presă care au relatat cazul, reiese că directoarea respectivei grădiniţe este acuzată că ar fi agresat mai mulţi copii, agresiuni care au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Avocatul Poporului aminteşte şi de informaţiile făcute publice de către Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, conform căreia „din datele şi probele administrate într-o cauză, întemeiată pe sesizările a două persoane, a rezultat presupunerea rezonabilă că directorul unei instituţii particulare de învăţământ preşcolar a exercitat acte de violenţă asupra a doi minori înscrişi în programul de învăţământ”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata