PMB: Arena Naţională este un stadion legal; vineri va găzdui meciul de fotbal Dinamo – Astra

32

Arena Naţională este un stadion legal şi vineri, 1 aprilie, va putea găzdui meciul de fotbal Dinamo Bucureşti – Astra Giurgiu, în condiţii de securitate, după ce municipalitatea a obţinut avizul pentru securitate la incendiu, informează un comunicat de presă al Primăriei Capitalei.

„Arena Naţională este — pentru prima dată de la finalizarea construcţiei — un stadion legal. Drumul către legalitate a fost unul sinuos, cu multe presiuni şi discuţii în contradictoriu între primărie şi reprezentanţii fotbalului românesc. Fără sprijinul şi diplomaţia de care au dat dovadă — în ciuda unor mici disensiuni — oameni ai fotbalului românesc, Arena Naţională ar fi fost şi azi un subiect de controversă publică, nicidecum un stadion dedicat fotbalului de calitate, în condiţii de legalitate”, declară edilul interimar, Răzvan Sava, citat în comunicatul primăriei transmis joi.

Citeste si:  Cum scăpăm de un nou credit FMI

Potrivit acestuia, reprezentanţii fotbalului românesc pot fi siguri că au în Primăria Capitalei „un partener deschis, dornic să sprijine performanţele fotbalului românesc, fie el de club sau la nivel de echipă naţională”.

De asemenea, municipalitatea precizează că, până la sfârşitul lunii aprilie, va lua toate măsurile pentru ca Arena Naţională să beneficieze de un management performant. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata