Nu intru în politică; cei stresaţi de acest lucru să fie speriaţi că rămân la DNA, declară procurorul şef al DNA

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat că zvonurile privind intrarea sa în viaţa politică sunt neadevărate şi sunt lansate „intenţionat”, ea punctând că este mai bine ca cei „stresaţi” de o asemenea perspectivă să fie „speriaţi” de faptul că rămâne la DNA.

„Cu siguranţă, nu candidez nici la Preşedinţie, nu intru în viaţa politică, o să îmi continui activitatea în segmentul judiciar. Doar aici mă pricep şi aici îmi place să lucrez. Nu o să intru în politică niciodată şi cei care sunt stresaţi că o să intru în politică sau sunt speriaţi de acest lucru să stea liniştiţi! Mai bine să fie speriaţi că rămân la DNA”, a spus Kovesi, duminică, la Pro Tv.

Întrebată la cine se referă când spune că este mai bine să fie „speriaţi”, Kovesi a explicat că este vorba despre cei care lansează astfel de zvonuri neadevărate.

Citeste si:  Magistratul ridicat de DNA judeca dosarele lui Dan Voiculescu şi Mihai Stoica

„Cei care se sperie şi lansează astfel de zvonuri neadevărate. Am spus de foarte multe ori în spaţiul public că nu candidez la Preşedinţie, nu intru în viaţa politică. Cineva lansează intenţionat aceste afirmaţii, rolul meu e să spun de fiecare dată că nu este adevărat. (…) Am un plan foarte bine stabilit pentru viaţa mea de acum încolo, atât profesională, cât şi personală şi care nu vizează în niciun caz o eventuală candidatură pentru niciun partid politic. Nu doresc să intru în viaţa politică şi nici nu doresc să activez într-un alt mediu decât cel juridic”, a mai adăugat procurorul şef al DNA. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
1 Comentariu
  1. Victor Blaga spune

    Adica, dna Kovesi prefera sa fie o lunetista („sniper”) bine „camuflata”, lichidand tot ce misca (bine sau prost) in tara asta, fara raspundere. Monica Macovei, Kovesi si altii ejusdem farinae prefera vanatoarea de oameni pentru care domniile lor nu se expun vreunui risc dpdv penal sau moral ! Ca sa intre in politica, aceste doamne ar trebui alese oarecum prin vot undeva unde sa raspunda de ce fac si de ce spun !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner