EUR
4,76 RON
(-0.12%)
USD
4,21 RON
(0%)
GBP
5,56 RON
(-0.02%)
CHF
4,24 RON
(-0.04%)
AUD
2,98 RON
(-0.01%)
CAD
3,13 RON
(+0.18%)
BGN
2,43 RON
(-0.05%)
RUB
0,07 RON
(0%)
ZAR
0,29 RON
(+0.06%)
BRL
1,08 RON
(+0.04%)
CNY
0,63 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(-0%)

Preţul unui sărut cu Ricky Martin

0

O femeie de afaceri din Brazilia şi-a dobândit contra sumei de 90.000 de dolari dreptul de a se săruta cu cântăreţul portorican Ricky Martin, scrie Huffington Post, într-o relatare de la o gală benefică organizată, la sfârşitul săptămânii trecute, la Sao Paolo, de Fundaţia Americană de Cercetări pentru combaterea SIDA.

Fericita câştigătoare a sărutului scos la licitaţie a fost Ana Paola Diniz, deţinătoarea unui salon de frumuseţe pentru mascote, iar momentul ei de tandreţe cu muzicianul de 44 de ani a fost imortalizat în fotografii care s-au răspândit repede pe internet.

Doamna respectivă se pare că nu a fost câtuşi de puţin deranjată de faptul că starul a profitat de această acţiune umanitară pentru a-şi prezenta public noua iubire: Jwan Yosef, un artist plastic de origine siriană, cu 12 ani mai tânăr decât el.

Îmbrăcaţi foarte elegant, cei doi au pozat ţinându-se de mână, iar Ricky Martin a postat una dintre imagini pe contul său de Instagram. Mesajul alăturat era monosilabic: ”Da”, confirmând zvonurile care circulau de mai multă vreme în legătură cu noua lui relaţie sentimentală.

Multe alte celebrităţi — cum ar fi fotomodelele Kate Moss şi Naomi Campbell, fotbalistul Ronaldo sau Victoria Beckham, fostă membră a formaţiei Spice girls — au asistat la acest eveniment. Dar nimeni nu a reuşit să umbrească noul cuplu de îndrăgostiţi, comentează Huffington Post. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto:  Ana Paola Diniz/Instagram

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.