Incredibilă reuşită a unei grefe totale de faţă

42

Desfigurat după un grav accident de maşină, Mitch Hunter este astăzi un alt om: în urmă cu cinci ani, el a fost unul dintre primii oameni care au beneficiat de o grefă totală de faţă, intervenţie datorită căreia a putut relua o viaţă aproape normală, relatează miercuri 7sur7.be.

Fost ofiţer al US Army, Hunter a suferit accidentul în 2001. I s-a amputat un picior şi faţa i-a fost grav arsă după ce a fost electrocutat de un stâlp de electricitate timp de aproape cinci minute. În 2011 viaţa i s-a schimbat din nou, când a devenit al doilea om din Statele Unite căruia i s-a grefat complet faţa. Au fost necesare 14 ore de operaţie pentru reconstruirea nasului, a pleoapelor şi pentru redarea sensibilităţii pielii. În final operaţia s-a dovedit o imensă reuşită.

Citeste si:  Buzău: Bătrân în stare gravă, transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală

După cinci ani, bărbatul de 35 de ani postează imagini cu el pe reţelele de socializare. Figura lui are trăsături cvasinaturale, iar Mitch Hunter şi-a lăsat chiar barbă.

„Mă simt la fel de sănătos ca atunci când aveam 21 de ani… Mă simt foarte bine. Acum mi-e mult mai uşor să ies în locuri publice. Nimeni nu se uită ciudat la mine. Sunt o figură între atâtea altele şi este exact ce îmi doream”, a spus el.

„Senzaţiile de cald, frig, durere, furnicături, un sărut pe faţă — pot simţi totul”, adaugă Mitch, care dă cu regularitate veşti despre starea lui pe Facebook. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto, Video: youtube.com

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata