Emil Boc vrea să facă din Cluj-Napoca primul oraş din România la calitatea vieţii

Primarul Emil Boc şi-a depus, luni, 25 aprilie, candidatura la Biroul Electoral Municipal (BEM) Cluj-Napoca, pentru un nou mandat de primar al municipiului, cu obiectivul declarat de a creşte calitatea vieţii clujenilor, dacă va câştiga un nou mandat.

„Mi-am depus candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, urmăresc ca în următorii patru ani Clujul să aibă cele mai multe locuri de muncă din România şi să fie oraşul cu cea mai bună calitate a vieţii. Am demonstrat că putem fi un competitor serios la adresa Bucureştiului şi credem că împreună cu echipa PNL putem avea în Cluj-Napoca oraşul cu cele mai multe locuri de muncă şi, dacă se poate, şi cele mai bine plătite, nu în ultimul rând, oraşul cu cea mai bună calitate a vieţii din România”, a declarat Emil Boc, la ieşirea din BEM Cluj-Napoca.

El a mai spus că prioritatea principală pentru un nou mandat de primar este creşterea calităţii vieţii clujenilor, obiectiv pentru care se bazează şi pe echipa sa de consilieri.

Citeste si:  Premierul Boc a cerut Camerei Deputaţilor să finalizeze în comisie proiectul Legii pensiilor, până pe 1 septembrie

„Principala prioritate este calitatea vieţii locuitorilor municipiului Cluj-Napoca. Prin calitatea vieţii înţeleg atât calitatea mediului de afaceri, calitatea educaţiei, a sănătăţii, a infrastructurii, a mediului cultural. (…) Credem că am demonstrat în anii care au trecut că putem fi primul oraş în România în materia calităţii vieţii. Nu putem fi mai buni ca Bucureştiul în termenii populaţiei, că e capitală, dar cu siguranţă Clujul poate fi oraşul nr 1 în România în ceea ce priveşte calitatea vieţii”, a menţionat Emil Boc.

El a fost însoţit la BEM de copreşedinţii PNL Cluj, Marius Nicoară şi Daniel Buda, precum şi de vicepreşedintele PNL senatorul Alin Tişe, care ocupă locul al doilea pe lista de consilieri locali, după Emil Boc. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner