Manu Melwani, croitorul care i-a îmbrăcat pe Prince şi David Bowie

În cartierul comercial Tsim Sha Tsui din Hong Kong se află un magazin de textile şi o croitorie care au particularitatea că au îmbrăcat numeroase staruri. Prince şi David Bowie aveau aceeaşi pasiune pentru articolele vestimentare excentrice şi îşi făceau hainele la acelaşi croitor din Hong Kong, scrie sâmbătă lefigaro.fr.

Revista Time arată că ambele vedete ale muzicii îşi cumpărau ţinutele de la Manu Melwani, coproprietar al magazinului Sam’s Tailor, astăzi îndoliat. Prince “era prea tânăr”, i-a spus el ziaristului de la Time.

El l-a cunoscut în urmă cu 13 ani pe interpretul hitului “Purple Rain”, când acesta a făcut o escală la Hong Kong, în cadrul unui turneu mondial. Înainte să urce pe scenă, în faţa a mii de fani, cântăreţul a stat în magazin cu Manu Melwani.

Citeste si:  A murit legendarul muzician britanic David Bowie

“Prince ştia ce voia, era foarte delicat şi vorbea puţin”, îşi aminteşte el.

Tatăl lui Melwani a deschis magazinul în 1957 şi de atunci i-au trecut pragul numeroase staruri. Pe pereţi sunt expuse fotografii cu Michael Jackson, Bill Clinton, Kate Moss şi David Bowie, care au fost cel puţin o dată în magazin.

Lipseşte însă una, cea a lui Prince.

“Nu a vrut să fie fotografiat”, spune negustorul, adăugând că a mai pierdut recent un “foarte bun prieten: David Bowie”. Artistul care a murit în luna ianuarie era unul dintre cei mai fideli clienţi ai săi, încheie lefigaro.fr. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: abcblogs.abc.es

 

Citeste si:  Sindicaliştii bulgari cer introducerea siestei
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata