Lady Gaga şi Elton John lansează împreună o ediţie limitată de haine şi accesorii

Colegi de breaslă şi buni prieteni, Lady Gaga şi Elton John şi-au unit eforturile pentru a lansa împreună o colecţie vestimentară limitată, urmând ca 25 % din câştigurile realizate să fie donate în scopuri caritabile, scrie joi ziarul spaniol ”ABC”.

Produsele purtând marca ”Love Bravely” vor fi prezentate la 29 aprilie şi se vor putea achiziţiona, din 9 mai, pe internet sau în lanţul de magazine exclusiviste Macy’s.

Cele două vedete, cunoscute şi pentru pasiunea lor pentru modă, propun celor interesaţi ţinute sport, diferite tipuri de cămăşi şi accesorii precum eşarfe, fulare, genţi şi rucsacuri. Oferta este valabilă doar până în luna august.

Un sfert din încasări va avea scop benefic, suma fiind împărţită între două fundaţii. Una dintre ele, ”Born This Way”, a fost înfiinţată în 2011 de cântăreaţa americană şi mama ei, Cynthia Germanotta, pentru a ajuta tinerii să se implice în îmbunătăţirea vieţii comunităţilor în care trăiesc. Iar cea de-a doua, ”Elton John Aids”, a fost creată de interpretul britanic în 1992 în scopul susţinerii bolnavilor de SIDA.

Linia vestimentară a fost concepută de cei doi muzicieni, în colaborare cu sora mai mică a starului american, Natali Germanotta, şi cu stilistul Brandon Maxwell. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.