Marian Vanghelie, acuzat de abuz în serviciu

23

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a precizat joi, 5 mai, că a fost chemat la DNA pentru a i se transmite că este acuzat de abuz în serviciu.

„Deci, abuz în serviciu pe un număr de două contracte din anul 2008, pe o licitaţie de salubrizare pe trei luni de zile. (…) A rămas să ne cheme, să luăm dosarul să-l studiem, să facem un punct de vedere”, a declarat Vanghelie, la ieşirea de la DNA, întrebat de jurnalişti ce acuzaţii i se aduc.

El a precizat că nu se află sub control judiciar.

Citeste si:  Preşedintele CJ Sibiu, Ioan Cindrea, trimis în judecată pentru conflict de interese

„Nu am niciun control judiciar, deci eu cred că lucrurile pe viitor vor fi întocmai cum trebuie să fie”, a spus Vanghelie.

Întrebat dacă rămâne în cursa pentru Primăria sectorului 5, el a răspuns afirmativ. „Cum să nu rămân în cursă? Nu mă sperie pe mine nimic”, a afirmat Vanghelie.

Când un jurnalist a opinat că a început cu stângul campania electorală, având în vedere noul dosar de la DNA şi faptul că miercuri a fost la spital, Vanghelie a răspuns: „Este cu dreptul, este pozitivă, este în forţă”. Întrebat ce probleme de sănătate are, el a spus că unele „normale, lumeşti”.

Citeste si:  Românul Ovidiu Teofănescu a câştigat medalia de aur la Salonul de Invenţii de la Geneva

Marian Vanghelie a mai precizat că, atunci când a declarat, la intrarea în DNA, că „dacă nu eşti suspect, eşti prost”, vorbea despre oameni din clasa politică.

„După un cantonament de un an de zile, ce se poate mai mult?”, a adăugat Vanghelie, după ce jurnaliştii au menţionat că pare „relaxat”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata