Robert De Niro vrea să construiască un hotel de lux la Londra

25

Actorul american Robert De Niro şi-a dezvăluit sâmbătă, 14 mai, planurile de a construi un hotel de lux în Covent Garden, în plin centrul Londrei, relatează EFE.

Vedeta hollywoodiană a prezentat primăriei londoneze planurile sale de a construi The Wellington Hotel, un complex ‘boutique’ cu 83 de camere şi ‘spa’, două restaurante şi o grădină.

Actorul în vârstă de 72 de ani, care se află deja în spatele construcţiei Greenwich Hotel din New York, vrea să unească şase clădiri adiacente, dintre care trei sunt clasificate drept construcţii de interes istoric de gradul II.

Citeste si:  Interzicerea coridelor în Catalonia dezlănţuie confruntări la nivel naţional

Constructorul Capco Properties, cu care actorul colaborează la acest proiect, a subliniat într-un comunicat că ideea este de a menţine faţadele istorice ale clădirilor pentru a „onora” esenţa caracteristică patrimoniului din centrul Londrei.

Capitala britanică „este una dintre cele mai uimitoare şi mai cosmopolite din lume. Este firesc să facem un hotel care să reprezinte centrul acestui oraş şi Covent Garden”, a declarat De Niro în nota companiei.

Dacă proiectul primeşte avizul favorabil al autorităţilor, constructorii speră să înceapă lucrările în 2017 urmând să fie finalizate în 2019. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata