Celine Dion a lansat primul cântec de la moartea soţului ei

34

Cântăreaţa canadiană Céline Dion a anunţat miercuri, 18 mai, lansarea primei sale piese de la moartea soţului său, René Angélil, mărturisind totodată, într-un interviu, că amintirea acestuia este în continuare foarte prezentă, relatează AFP.

Piesa, al cărei titlu „Encore un soir” este un omagiu adus partenerului său de viaţă care a murit în ianuarie, este compusă de Jean-Jacques Goldman şi, potrivit revistei franceze Tele Star, va fi lansată la 20 mai. Săptămânalului Paris Match informează în schimb că piesa va apărea pe 24 mai.

Citeste si:  Sânii unei americance ajunseseră să cântărească aproape şapte kilograme fiecare -Video

Rene Angelil, cu 26 de ani mai în vârstă decât Celine, a murit la 73 de ani de cancer la gât, la reşedinţa lor din Las Vegas (SUA).

Anunţând că respectă dorinţa lui Rene, care îi era şi manager, artista cu 220 de milioane de albume vândute în întreaga lume a revenit pe scena din Las Vegas după 6 săptămâni de la moartea lui.

Într-un interviu acordat miercuri postului american ABC, Celine a mărturisit că amintirea soţului rămâne în continuare vie, mai ales când interpretează „The Show Must Go On”. Sunt cuvinte pe care René le spunea când era foarte bolnav, dându-şi seama că „spectacolul trebuie să continue”.

Citeste si:  Cine este Julian Assange?

Mezina unei familii cu 14 copii, Celine Dion şi-a pierdut recent şi unul dintre fraţi, Daniel, care a murit tot de cancer, la 59 de ani, la două zile după ce s-a prăpădit soţul ei.

„Mi-am spus atunci că soţul meu a venit să-l ia cu el pe fratele meu, pentru că era prea slăbit să zboare singur până la cer„, a mărturisit ea postului ABC. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata