Cântăreţul britanic Rick Astley revine după zece ani cu un nou album

Cântăreţul britanic Rick Astley a lansat luni, 6 iunie, la Londra noul său album „50”, care se distanţează de genul pop al anilor 80 ce l-a propulsat la succes şi care dezvăluie latura sa mai introspectivă şi influenţată de muzica gospel, relatează EFE.

Într-un eveniment intim şi exclusivist desfăşurat la 100 Wardour St, un club select din cartierul londonez Soho, solistul a cântat noul său single „Keep Singing” alături de piese mai vechi precum „The Old House”, „Pray With Me” şi „Angels On My Side”. Dar a făcut să vibreze publicul, majoritatea feminin, mai ales cu hit-urile sale „Never Gonna Give You Up”, „Whenever You Need Somebody” sau „Cry For Help”.

Citeste si:  Senate judicial commission: Senator Catalin Voicu can be remanded in custody

După o pauză de peste zece ani, noul său album, „50” — o aluzie la jumătatea de secol împlinită de Rick Astley în februarie — este cel de-al şaptelea album de studio al solistului, care va fi lansat pe piaţă la 17 iunie prin casa de discuri BMG.

Idol a sute de adolescente în anii 80, Astley a apărut pe scenă într-un costum negru şi cămaşă albă, însoţit de muzicieni şi o voce feminină, îmbrăcaţi la fel de riguros pentru a interpreta noul său extras, „Keep Singing”, care păstrează timbrul distinctiv al vocii sale soul, dar care se adresează unui auditoriu mai spiritual.

Citeste si:  Reuniune a Guvernelor României şi Bulgariei, la Ruse

„Am scris cântecul în semn de mulţumire pentru toţi cei care mi-au cumpărat albumele sau care mi-au ascultat melodiile la radio”, a spus Astley. „50” este un album compus în întregime de el, prin care artistul dezvăluie frânturi din viaţa şi inspiraţiile sale şi cântă la diferite instrumente.

Cântecul care a făcut sala să vibreze a fost însă „Never Gonna Give You Up”, pe care artistul l-a interpretat şi fără acompaniament instrumental, invitând publicul să i se alăture în cor.

Rick Astley a fost descoperit de producătorul muzical Pete Waterman când avea 19 ani şi a ajuns celebru după doi ani, cu piesa, „Never Gonna Give You Up”, care a fost cel mai vândut single britanic în anul 1987. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto:f acebook.com/ Rick Astley

 

Citeste si:  Franta ar putea introduce din 2010 o taxă pe emisiile de CO2
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata